Dieselbacterie

Van der Veer en Brinks pakt de dieselbacterie aan

Denkt u last te hebben van een dieselbacterie? Dan is het de hoogste tijd dat u contact op gaat nemen met Van der Veer en Brinks. Wij weten namelijk dat de meeste motorproblemen beginnen bij de brandstof en het brandstofsysteem. Wij komen steeds vaker in aanraking met bacterie-sludge vorming, vuil en water (condens) in dieseltanks, leidingen, brandstoffilters en brandstofsystemen. Deze vervuiling verstopt op den duur het brandstoffilter en beschadigt verstuivers, injectoren en brandstofpompen. Daar moet uiteraard wat aan gedaan worden, anders gaat dat ten koste van uw diesel en uw motor.

Brandstof

De dieselbacterie kan grote schade aanrichten. Gelukkig kunnen wij daar wat aan doen. Door het instabiele karakter van brandstof komt er sediment en zwart bezinksel in de dieseltanks. Hierdoor krijgen de bacterievormen meer kans om te groeien op de scheidingslijn van water (condens) en diesel. Dieselmotoren retourneren het overschot van de opgevoerde brandstof terug in de tank. Dit maakt het mogelijk om met een algae-x magneet filter gemonteerd in de brandstofleiding tussen tank en primair brandstoffilter de brandstof continu te behandelen als de motor draait, en zo het gehele brandstofsysteem schoon te houden. Dit kunnen wij voor u realiseren en daarmee zijn wij u ook graag van dienst.

Problemen?

Het kan zijn dat u al problemen heeft met de dieselbacterie, dan hebben wij voor u de mogelijkheid om uw dieseltank te spoelen met onze mobiele fuel reconditioning en tankreiniging machine. Dit kan allemaal op locatie of bij ons in Zwartsluis, als u maar op tijd komt wanneer u denkt dat er sprake is van de dieselbacterie. Wij kunnen u snel van dienst zijn om de dieselbacterie aan te pakken.

Meer weten?

Het kan zijn dat u denkt te maken te hebben met een dieselbacterie. Wacht u hier dan niet langer mee maar neemt u contact met ons op. U kunt ons bellen +31 (0)38 – 3866869 of u kunt een fax sturen naar +31 (0)38 – 3866902. Als u vragen heeft over de dieselbacterie kunt u ook altijd een mail sturen naar info@vanderveerenbrinks.com. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn, want de dieselbacterie kan schade aanrichten en dat wilt u toch niet? Vraag het ons als er twijfels zijn, voorkomen en/of op tijd aanpakken is altijd nog goedkoper dan genezen.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
PWR Motoren

Meer weten?

Bel ons: 038 - 386 68 69
Mail ons: info@pwrmotoren.com
Bezoek ons: Zomerdijk 84
8064 XG Zwartsluis
Vul ons contactformulier in
Meer contactgegevens
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts