Vacature: Service Monteur (Marine)

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Service Monteur (Marine).

Wat ga je doen?

Als Service Monteur bij PWR Motoren ben je voornamelijk werkzaam in de buitendienst. Daar lokaliseer en verhelp jij storingen aan plezierjachten. Begeleid, ondersteun en adviseer je zowel particulieren als bedrijfsmatige klanten (werven en OEM’s.) En stel je nieuwe installaties in bedrijf.

Wat kun jij?

Jij hebt het vermogen om onze klanten volledig te ontzorgen met allesomvattende motorische- en aandrijfoplossingen. En de drive om al je kracht te bundelen, zodat mensen zorgeloos kunnen varen met hun plezierjacht. Waar nodig wil je collega’s helpen, die klanten optimaal laten presteren met hun off-road werkvoertuig, generator of pompset.

Wat heb jij?

 • Een opleiding MTS+ niveau
 • Een specialisatie in verbrandingsmotoren
 • Ervaring met dieselmotoren
 • Kennis van elektronica en CAN-bus communicatie
 • Een klantvriendelijke instelling
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheden
 • Mogelijkheden voor incidentele inzetbaarheid in het buitenland

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een sfeervol team en boeiend bedrijf, dat een technisch hoogstaand en sterk innovatief merk vertegenwoordigt. Onze diverse toepassingen maken je werk afwisselend en veelzijdig. En bieden je de mogelijkheid om je vakkennis verder uit te breiden. In de praktijk en met gespecialiseerde Volvo Penta-trainingen.


Meer weten over PWR Motoren?

Ontdek alles over ons passionele vakmanschap, kwalitatieve vakmanschap en vertrouwde samenwerking. Ga naar Waarom PWR?

Interesse?

Stuur dan voor 1 augustus jouw motivatie en cv naar André Koopmans, andre@pwrmotoren.com. We maken graag kennis met je!

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks gaat verder als PWR Motoren

  Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks gaat verder als PWR Motoren

  Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks uit Zwartsluis gaat verder onder een nieuwe naam: PWR Motoren. De keuze voor de naamsverandering en een nieuwe uitstraling past bij de transformatie die de aanbieder van allesomvattende vermogens- en aandrijvingsoplossingen voor plezierjachten het afgelopen half jaar heeft doorgemaakt.

  Voorkom motorschade door Diesel bacterievervuiling

  Voorkom motorschade door Diesel bacterievervuiling

  De meeste motorproblemen beginnen bij de brandstof en het brandstofsysteem. Steeds meer komen we bacterie-sludge vorming, vuil en water (condens) tegen, in dieseltanks, leidingen, brandstoffilters en brandstofsystemen. Deze vervuiling verstopt op den duur het brandstoffilter en beschadigt verstuivers, injectoren en brandstofpompen.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
PWR Motoren

Meer weten?

Bel ons: 038 - 386 68 69
Mail ons: info@pwrmotoren.com
Bezoek ons: Zomerdijk 84
8064 XG Zwartsluis
Vul ons contactformulier in
Meer contactgegevens
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts