Marine Als uw plezierjacht
zorgeloos moet varen

Bij PWR Motoren doen we alles om bij te dragen aan meer vaargemak. Daar zorgen we voor met geïntegreerde, digitale en brandstofzuinige vermogens- en aandrijvingsoplossingen voor plezierjachten. Onze innovatieve, intuïtieve en gebruiksvriendelijke voorstuwingstechnologie koppelen we aan efficiënte services. Die slimme manier voor meer vaarplezier noemen we bij PWR Motoren zorgeloos varen.

Marine - PWR Motoren Marine - PWR Motoren Marine - PWR Motoren

Onze plezierjacht motoren Aangenaam het water op

Onze Volvo Penta motoren staan bekend om hun kwaliteit, waarmee u altijd de complete controle houdt. Die betrouwbaarheid vindt u ook terug in alle accessoires, die speciaal afgestemd zijn op uw motor. Met deze extra opties ervaart u nog meer veiligheid en comfort aan boord en manoeuvreert uw plezierjacht nog eenvoudiger. Zo kunt u onder alle omstandigheden en condities aangenaam het water op.

Onze plezierjacht motoren - PWR Motoren

Jachteigenaar Van hermotorisering tot schade-expertise

Als uw motor aan vervanging toe is, bouwen we graag een nieuwe Volvo Penta voor u in. Tenzij revisie een serieuze optie is. Ook voor technisch onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van servicebeurten aan uw motor of onderdelen daarvan kunt u bij ons terecht. Zoals we eveneens voor u klaarstaan bij keuringen of als u schade-expertise zoekt. Op locatie of in onze werkplaats, voor of op de wal: het is aan u.

Jachteigenaar - PWR Motoren Jachteigenaar - PWR Motoren
Hermotorisering - PWR Motoren

Jachtbouwer Van inbouw tot ingebruikstelling

Of u nu bouwt aan een jacht om de oceaan mee over te steken of aan een boot voor vermaak op inlandse wateren, wij leveren de Volvo Penta motor die u zoekt. Maar onze zorg gaat verder. We bieden ondersteuning bij de inbouw en bij de ingebruikstelling. Mochten er kleine oneffenheden aan het licht komen, verhelpen we die ter plaatse. Is de tewaterlating een feit? Dan leveren we nazorg waar mogelijk en blijven we uw vraagbaak.

Jachtbouwer - PWR Motoren

Jachtimporteur Van eerste check tot op naamstelling

Of uw jacht nu uit Australië of Duitsland komt, wij doen een check op de motor van het jacht die u vanuit het buitenland naar Nederland importeert. Zowel op locatie als in onze werkplaats. Omdat we alleen geregistreerde motoren in behandeling nemen, regelen we ook de op naamstelling voor u. Zo maken we uw jacht klaar voor verkoop. Jacht verkocht? Ook als de nieuwe eigenaar nadien problemen ervaart, lossen we die op.

Jachtimporteur - PWR Motoren

Servicedealers Ondersteuning met raad en daad

Als Volvo Penta Center voor marine ondersteunen we meerdere Volvo Penta servicedealers met raad en daad. Voor alle dealers die zich bij ons aansluiten, vormt PWR Motoren het eerste aanspreekpunt. We geven antwoord op uw technische vragen en verzorgen technische trainingen aan uw monteurs. Daarnaast bevoorraden we u met onderdelen en motoren. Op dit moment werken wij samen met de volgende dealers:

Deba Marine »
Harderwijk Maritiem »
Jachthaven Eldorado »

Servicedealers - PWR Motoren

Referenties Watts done?

Zorgeloos varen met plezierjachten. Deze klanten schakelden PWR Motoren er al met succes voor in.

 • Harm Jan Bredewout, pleziervaarder

  Harm Jan Bredewout, pleziervaarder

  Marine
 • Fon van der Riet, pleziervaarder

  Fon van der Riet, pleziervaarder

  Marine
 • Louis Jousma, directeur jachtbouwer Super Lauwersmeer

  Louis Jousma, directeur jachtbouwer Super Lauwersmeer

  Marine

Wanneer PWR Motoren? Aankoop, onderhoud en onderdelen

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde Volvo Penta motor voor uw plezierjacht? Dan is PWR Motoren uw adres! Ook voeren we alle mogelijke servicewerkzaamheden uit aan uw motor en leveren we alle losse onderdelen.

Bekijk alle diensten
 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp