Power generation Als uw generator of
pompset betrouwbaar
moet functioneren

Bij PWR Motoren doen we alles om bij te dragen aan meer werkgemak en werkplezier. Daar zorgen we voor met krachtig vermogen voor generatoren en pompsets, die bedoeld zijn voor de zwaarst denkbare eisen. Waar uw activiteiten ook plaatsvinden en voor welke uitdaging u ook staat, onze Volvo Penta motoren bieden de oplossing. Dat is wat we bij PWR Motoren betrouwbaar functioneren noemen.

Betrouwbaar functioneren - PWR Motoren Power generation - PWR Motoren Power generation - PWR Motoren

Generatoren Overal en altijd stroom opwekken

De Volvo Penta motorreeks waar PWR Motoren over beschikt, is ontworpen voor het genereren van stroom in uitdagende omgevingen. Waar en wanneer u maar wilt. Ze hebben een betrouwbare, duurzame constructie en voldoen aan elke behoefte voor primair of stand-by vermogen. Dit resulteert in lagere aanschafkosten en minder opslagruimte voor onderdelen, want onze motoren zijn voor beide doeleinden geschikt.

Generatoren - PWR Motoren

Stand-bystroomverbruik Start- en back-up vermogen

Van ziekenhuis tot stadion en van fabriek tot theater; er zijn omgevingen waarin u het zich domweg niet kunt permitteren om zonder stroom te zitten. Met onze Volvo Penta motoren voor stand-byvermogen laat PWR Motoren u graag profiteren van betrouwbaar startvermogen en back-upvermogen met een hoog rendement. Wanneer, waarvoor en waar u dat ook maar het meest nodig heeft.

Stand-bystroomverbruik - PWR Motoren Stand-bystroomverbruik - PWR Motoren
Start- en back-up vermogen - PWR Motoren

Primair stroomverbruik Continu volledige capaciteit

Van bouwplaats tot evenement; voor welke situatie of locatie u ook behoefte heeft aan continue stroom, PWR Motoren heeft er de Volvo Penta motor voor in huis. En dankzij onze kennis en service kunt u erop vertrouwen dat het terrein dat u van stroom wilt voorzien, altijd op volledige capaciteit draait. Zelfs onder de zwaarst mogelijke omstandigheden.

Primair stroomverbruik - PWR Motoren

Pompsets Vol vermogen leveren

Heien, water overpompen, grondboren, draineren, uitbaggeren; voor welk doeleind u ook een pompset inzet, PWR Motoren levert er het volste vermogen voor. Of het nou om een waterpomp of oliepomp gaat, met een verbrandingsmotor van Volvo Penta beschikt u altijd over een betrouwbare krachtbron. Voor de zwaarst denkbare werkzaamheden en onder de zwaarst mogelijke omstandigheden.

Pompsets - PWR Motoren

Wanneer PWR Motoren? Aankoop, onderhoud en onderdelen

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde Volvo Penta motor voor uw generator of pompset? Dan is PWR Motoren uw adres! Ook voeren we alle mogelijke servicewerkzaamheden uit aan uw motor en leveren we alle losse onderdelen.

Bekijk alle diensten
  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp