Off-road Als uw machine optimaal
moet presteren

Bij PWR Motoren doen we alles om bij te dragen aan meer werkgemak en werkplezier. Daar zorgen we voor met industriële motoren, die uitermate geschikt zijn voor talloze machine en uitrustingstoepassingen in vele sectoren. Onze aanpasbare, schaalbare en betrouwbare vermogensoplossingen koppelen we aan efficiënte services. Dat is wat we bij PWR Motoren optimaal presteren noemen.

Optimaal presteren - PWR Motoren Off-road - PWR Motoren Off-road - PWR Motoren

Onze industriële motoren Resultaat verzekerd

Onze industriële Volvo Penta motoren staan bekend om hun veelzijdigheid. Dit uit zich in een laag gewicht, compacte opstelling en eenvoudige installatie. Optionele uitrusting zoals koelsystemen en op afstand te regelen peilstokken verbeteren de functionaliteit nog eens extra. De industriële motoren kenmerken zich verder door de hoge prestaties, een uitstekende betrouwbaarheid en een laag brandstofverbruik en emissieniveau.

Passionele kennis - PWR Motoren

Bosbouwers Vermogen voor efficiëntie

Van houtversnipperaars tot graafmachines en van boomknippers tot kloofmachines. Welke bosbouwtoepassing u ook gebruikt, de industriële motoren van Volvo Penta voldoen ruimschoots aan uw specifieke eisen als bosbouwer. Ongeacht uw wensen kan PWR Motoren altijd een duurzame en krachtige motor of een onderdeel ervan leveren, reviseren of onderhouden. Daarmee garanderen we volledige efficiency in uw werk.

Jachtbouwer - PWR Motoren Jachtbouwer - PWR Motoren
Motorblok - PWR Motoren

Bouwondernemers Vermogen voor productiviteit

Van wegenbouw tot rioleringswerk en van waterbouw tot sloopwerk. In welke bouwsector u ook werkt; externe krachten, trillingen en stof kunnen een belasting vormen voor de motoren in uw machines. Het heavy-duty pakket van Volvo Penta omvat een koelsysteem, kabelboom en luchtfilter die dit probleem tackelen. Zo bent u zelfs in meest veeleisende en stoffige omstandigheden zeker van vermogen voor productiviteit.

Jachtimporteur - PWR Motoren

Agrariërs Vermogen voor groei

Van bietenrooier tot combine en van loofklapper tot balenwikkelaar. Volvo Penta is topleverancier van motoren voor machines in de landbouwsector. PWR Motoren beschikt daardoor over de meest duurzame oplossingen en de allernieuwste motoren en onderdelen. Hiermee dragen we bij aan uw totale productiviteit met uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik. Zo leveren we u vermogen voor groei.

Agrariërs - PWR Motoren Agrariërs - PWR Motoren

Materiaalverwerkers Vermogen voor recycling

Van shredders tot zeefmachines en van puinbrekers tot sorteermachines. Met welke recyclingequipment u ook werkt, met een motor en bijbehorende spare parts van Volvo Penta maximaliseert u de uptime en uw totale efficiency. Dag in dag uit kan PWR Motoren uw bedrijf zo vermogen leveren voor recycling. Dat is presteren met eersteklas brandstofefficiency en ondersteuning krijgen met service waar u blij van wordt.

Materiaalverwerkers - PWR Motoren

Speciale voertuigeigenaren Vermogen voor beweging

Van brandweerwagens op een vliegveld tot sneeuwruimers. PWR Motoren heeft er de Volvo Penta motor, de onderdelen en de service voor in huis. Op die manier leveren we vermogen voor beweging met robuuste, betrouwbare en beproefde motoren. Geschikt voor een breed scala aan industriële vereisten. Profiteert u ook mee van de innovaties en ervaring van Zweedse wereldklasse?

Pompsets - PWR Motoren

Referenties Watts done?

Optimaal presteren met off-road voertuigen. Deze klanten schakelden PWR Motoren er al met succes voor in.

 • Nico van Deursen, salesmanager drainagemachineproducent Inter-Drain

  Nico van Deursen, salesmanager drainagemachineproducent Inter-Drain

  Off-Road
 • Klaas de Jong, directeur heftruck- en reachstacker onderhoud HTO Nederland

  Klaas de Jong, directeur heftruck- en reachstacker onderhoud HTO Nederland

  Off-Road

Wanneer PWR Motoren? Aankoop, onderhoud en onderdelen

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde Volvo Penta motor voor uw off-road voertuig? Dan is PWR Motoren uw adres! Ook voeren we alle mogelijke servicewerkzaamheden uit aan uw motor en leveren we alle losse onderdelen.

Bekijk alle diensten
 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp