Volvo Penta Kampen

Uw Volvo Penta dealer in Kampen

Als u op zoek bent naar een echte Volvo Penta dealer, dan heeft u nu PWR motoren gevonden. Wij zijn een motorisch technisch specialist in Kampen. Daarnaast zijn wij een gecertificeerd Volvo Penta Center en bij ons zijn alle onderdelen, motoren en systemen van Volvo Penta verkrijgbaar. Heeft u nieuwe Volvo Penta onderdelen nodig? Dan kunt u bij ons terecht. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen en advies over onderhoud, reparatie, deskundig advies, motorkeuringen, revisie, schade expertise of voor een Volvo Penta cursus op afspraak. De aanvraag van u zien wij graag tegenmoet en wij zien het in Kampen iedere keer weer als een uitdaging om voor onze klant een probleem op te lossen.

Onderhoud

Het kan zijn dat u vragen heeft over de saildrive of dat u er niet zo goed raad mee weet als het gaat over een bepaald systeem van uw Volvo Penta, geen zorgen. Onze monteurs kennen het onderhoud en helpen u graag op weg. Onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied en komen graag naar u in Kampen of werken bij ons op eigen locatie. Het hangt ervan af wat u prettig vindt, maar wij zijn ook snel in Kampen om u te helpen als u dat wenst.

Scheepsdiesel

Goede scheepsdiesel is van belang en daar weten wij bij PWR motoren alles van. U wilt geen dieselbacterie en gelukkig kunnen wij daar ook wat aan doen, mocht dat toch een keer gebeuren. Het beste kunt u alles laten controleren en dan zorgen wij er voor dat alles weer probleemloos werkt. Als u twijfelt, ga dan niet langer door maar geeft u het aan ons door zodat wij er naar kunnen kijken.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen als u te maken heeft met een dieselbacterie bijvoorbeeld, dan kunt u altijd contact met ons opnemen in Zwartsluis. U kunt dan bellen naar +31 (0)38 – 3866869. Mailt u liever, dit kan ook en dan kunt u e-mailen naar info@pwrmotoren.com. Geeft u duidelijk aan waar het over gaat en dan nemen wij contact met u op. Ook voor scheepsmotoren kunt u bij ons terecht!

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp