Volvo Penta Lemmer

Uw volvo penta dealer in Lemmer

Zoekt u een goede Volvo Penta dealer? Dan heeft u er nu een gevonden. Bij PWR motoren bent u aan het juiste adres voor een motorisch technisch specialist in Lemmer. Een gecertificeerd Volvo Penta Center dat u graag bijstaat in alles wat te maken heeft met onderdelen, motoren en systemen van Volvo Penta. Wij zien uw aanvraag in Lemmer als een uitdaging en gaan deze graag aan. Of dat het nu gaat over Volvo Penta onderdelen of u heeft een vraag over het systeem, wij lossen het graag voor u op. Loopt u daarom niet langer rond met vragen, maar laat u het ons weten zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Scheepsmotoren en scheepsdiesel

Als u er even niet uit komt en het gaat over scheepsmotoren of over scheepsdiesel, dan kunt u nu bij ons terecht in Zwartsluis. Wij werken op locatie in Lemmer maar u kunt ook naar ons toe komen. Onze monteurs staan voor u klaar en denken graag met u mee. Als u een vraag of een probleem heeft, dan zien wij dat als een uitdaging en wordt het ook ons probleem. Wij zijn pas tevreden wanneer het probleem is opgelost. Ook op het gebied van saildrive kunnen wij u van dienst zijn.

Onderdelen

Het kan zijn dat u onderdelen nodig heeft van de Volvo Penta dealer. Geen zorgen want bij ons kunt altijd terecht. Als u ergens vragen over heeft of u twijfelt, dan hoeft u niet zelf aan de slag te gaan maar kunt u eerst advies inwinnen bij onze monteurs uit Zwartsluis. Het belangrijkste is dat u weer verder kunt en daar maken wij ons iedere dag weer hard voor. Wij zorgen er graag voor dat onze klanten tevreden zijn en daar hoort u ook bij!

Meer weten over onze diensten?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarvoor kunt u op meerdere manieren contact opnemen, u kunt bellen naar +31 (0)38 – 3866869. Mailt u liever? Dan kunt u e-mailen naar info@pwrmotoren.com. Wij horen het graag wanneer u vragen heeft, vast loopt of gewoon meer informatie wilt over bijvoorbeeld de dieselbacterie. Wij kunnen u snel voorzien van de juiste informatie.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp