Volvo Penta Meppel

uw volvo penta onderdelen in Meppel

Bent u op zoek naar Volvo Penta onderdelen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want dan hoeft u niet meer verder te zoeken. PWR motoren is namelijk een motorisch technisch specialist in Meppel en wij zijn een gecertificeerd Volvo Penta Center. Uw Volvo Penta dealer staat altijd voor u klaar, of dat het nu gaat over onderhoud, reparatie, deskundig advies, motorkeuringen, revisie, schade expertise of een Volvo Penta cursus op afspraak, wij helpen u graag in Meppel en denken ook graag met u mee. Legt u daarom uw vragen gerust aan ons voor, want daar zijn wij voor in Meppel.

Onderhoud

Op het gebied van saildrive kunt u ook vragen stellen aan ons en kunnen wij u helpen, zowel in Meppel, als bij ons op locatie. Het belangrijkste is dat u ons kunt melden wat er gaande is en dan denken wij met u mee. Een probleem is niet iets van u alleen, wij denken namelijk met u mee en zorgen er voor dat er een oplossing komt. Wij zien alles als een uitdaging en gaan net zolang door tot het is opgelost.

Dieselbacterie

Denkt u dat er sprake is van een dieselbacterie? Dan wordt het tijd dat u er wat aan gaat doen. Het kan echter zijn dat het de eerste keer is en dat u er geen raad mee weet. Geen zorgen want onze monteurs kunnen u helpen. Wij werken op locatie maar wij kunnen ook naar u toe komen in Meppel en dan bekijken wat er gaande is. Veiligheid is belangrijk en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij kunnen u namelijk adviseren over motoren, maar ook over de dieselbacterie. Wij leggen u graag uit wat er aan gedaan kan worden en wat wij hier aan kunnen doen.

Meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Als u meer wilt weten over bijvoorbeeld scheepsmotoren of u wilt meer weten over scheepsdiesel, zoekt u dan niet verder. U kunt beter meteen contact met ons opnemen en bellen naar +31 (0)38 – 3866869. U kunt altijd als u niet in de gelegenheid bent om te bellen ook een mail sturen naar info@pwrmotoren.com. Als u uw vragen in de mail stelt, dan kunnen wij u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp