Volvo Penta Meppel

uw volvo penta onderdelen in Meppel

Bent u op zoek naar Volvo Penta onderdelen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Van der Veer en Brinks is namelijk een motorisch technisch specialist in Meppel en wij zijn een gecertificeerd Volvo Penta Center. Uw Volvo Penta dealer staat altijd voor u klaar, of dat het nu gaat over onderhoud, reparatie, deskundig advies, motorkeuringen, revisie, schade expertise of een Volvo Penta cursus op afspraak, wij helpen u graag in Meppel en denken ook graag met u mee. Legt u daarom uw vragen gerust aan ons voor, want daar zijn wij voor in Meppel.

Onderhoud

Op het gebied van saildrive kunt u ook vragen stellen aan ons en kunnen wij u helpen, zowel in Meppel, als bij ons op locatie. Het belangrijkste is dat u ons kunt melden wat er gaande is en dan denken wij met u mee. Een probleem is niet iets van u alleen, wij denken namelijk met u mee en zorgen er voor dat er een oplossing komt. Wij zien alles als een uitdaging en gaan net zolang door tot het is opgelost.

Dieselbacterie

Denkt u dat er sprake is van een dieselbacterie? Dan wordt het tijd dat u er wat aan gaat doen. Het kan echter zijn dat het de eerste keer is en dat u er geen raad mee weet. Geen zorgen want onze monteurs uit Meppel kunnen u helpen. Wij werken op locatie maar wij kunnen ook naar u toe komen in Meppel en dan bekijken wat er gaande is. Veiligheid is belangrijk en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij kunnen u namelijk adviseren over motoren, maar ook over de dieselbacterie. Wij leggen u graag uit wat er aan gedaan kan worden en wat wij hier aan kunnen doen in Meppel.

Meer weten over onze diensten of een afspraak maken?

Als u meer wilt weten over bijvoorbeeld scheepsmotoren of u wilt meer weten over scheepsdiesel, zoekt u dan niet verder. U kunt beter meteen contact met ons opnemen en bellen naar +31 (0)38 – 3866869. Een fax sturen kan ook naar +31 (0)38 – 3866902. U kunt altijd als u niet in de gelegenheid bent om te bellen ook een mail sturen naar info@vanderveerenbrinks.com. Als u uw vragen in de mail stelt, dan kunnen wij u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
PWR Motoren

Meer weten?

Bel ons: 038 - 386 68 69
Mail ons: info@pwrmotoren.com
Bezoek ons: Zomerdijk 84
8064 XG Zwartsluis

Aangepaste openingstijden:
Vrijdag 22 december: 08.00 – 15.00 uur
Maandag 25 december
tot en met 1 januari: gesloten

Vul ons contactformulier in
Onderdelen bestellen
Meer contactgegevens
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp