Saildrive

Saildrive? Van der Veer en Brinks is er voor u

Van der Veer en Brinks kan u van dienst zijn als u vragen heeft over saildrive. Bij de saildrive gaat het over een transmissiesysteem voor een boot, daarbij heeft de binnenboordmotor een horizontale uitgaande as. Dit houdt in dat ook de saildrive’s ingaande as horizontaal is. Als u saildrive eigenaar bent, dan kunt u vroeg of laat ook een keer met problemen te maken krijgen. Er komt water bij de olie en dat kan komen omdat de waterkeerring die op de schroefas zit niet meer goed afdicht. Het kan zijn dat u er tegenaan loopt en niet zo goed weet hoe u dit probleem aan moet pakken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres en dan kunnen onze monteurs uw vragen beantwoorden of u meteen van dienst zijn als het over de saildrive gaat.

Werkwijze

Op het moment dat er wat mis is met het transmissiesysteem voor een boot, hopen wij dat u contact met ons opneemt. Wij kunnen u vervolgens helpen en uitleggen wat er gaande is. Onze monteurs kennen hun vak en lossen uw probleem vakkundig op. Zij staan u graag met raad en daad bij.

Onze monteurs

Onze monteurs staan voor u klaar wanneer u hen nodig heeft, bij ons op de werkplaats of bij u op locatie. Het kan allemaal, als u maar aangeeft wat er aan de hand is en dan zorgen wij er voor dat een probleem, ook met een transmissiesysteem voor een boot, snel wordt opgelost. Wij denken met u mee en lossen het voor u op, uw probleem is onze uitdaging.

Meer weten over onze diensten?

Als u vragen heeft aan ons over de saildrive, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn er om u te helpen en wij zijn iedere dag bezig met onderhoud, advies en ontwikkeling. Wij hopen dat wij u binnenkort van dienst mogen zijn en dit doen wij uiteraard op een zeer vakkundige manier. U kunt altijd een afspraak maken om uw vragen te stellen over de saildrive, maar u kunt ook bellen naar +31 (0)38 – 3866869 of een fax sturen naar +31 (0)38 – 3866902 en uw vragen meteen stellen. Het voordeel is dat onze monteurs u dan vrijwel meteen een antwoord kunnen geven. Mailt u liever? Dan kunt u e-mailen naar info@vanderveerenbrinks.com. Wij zijn er voor onze klanten en helpen u graag verder op weg als het over de saildrive gaat.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp