Scheepsmotoren

Van der Veer en Brinks voor uw scheepsmotoren

Als u op zoek bent naar scheepsmotoren, dan kunt u een kijkje nemen bij Van der Veer en Brinks. Bij ons zijn alle scheepsdiesels robuust ontworpen. Het zorgt voor een superieure betrouwbaarheid en een lange levensduur. Er is maar een manier om CO2 te reduceren en dat is door minder brandstof te verbranden. Daardoor worden bij ons de toonaangevende en energiezuinige scheepsmotoren gecombineerd met innovatieve, uitzonderlijk efficiënte aandrijfsystemen en accessoires die bijdragen aan milieuvriendelijk varen. Dit zorgt voor hogere prestaties met minder CO2. Als u vragen heeft over onze scheepsmotoren of u wilt er meer over weten, dan zijn wij er voor u om deze vragen te beantwoorden.

Motoren en aandrijvingen

Bij ons kunt u terecht voor Volvo Penta en aandrijvingen van 12 tot 900 pk. Wij hebben voor iedere jacht de juiste aandrijving. Ook wanneer u de keuze heeft gemaakt voor het nieuwe Volvo Penta IPS systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u nu vragen hebben over de scheepsmotoren of over de aandrijvingen, loopt u hier dan niet mee rond. Onze monteurs zijn er voor u en denken graag met u mee. Wij werken op locatie en bij ons op de werkplaats.

Vragen en onderhoud

Het kan zijn dat u met de Volvo Penta aan de slag bent gegaan, maar dat u nu vragen heeft over de scheepsmotoren. Geen zorgen, want uw vragen of uw probleem zijn voor ons een uitdaging en wij helpen u dan ook graag verder. Stelt u daarom de vragen direct aan ons, zodat wij ook over het onderhoud van de scheepsmotoren mee kunnen denken en een oplossing kunnen zoeken voor u. Onze monteurs zijn er dagelijks mee bezig en zij weten van aanpakken! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en die krijgen wij als wij worden gebeld of een mail krijgen van onze klanten met vragen/problemen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze scheepsmotoren, dan kunt u contact met ons opnemen en horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt altijd bellen naar +31 (0)38 – 3866869. Daarnaast kunt u ook altijd een fax sturen naar +31 (0)38 – 3866902. Het kan ook zijn dat u uw vragen over de scheepsmotoren liever per mail wilt sturen, dan kunt u e-mailen naar info@vanderveerenbrinks.com.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp