Volvo Penta

Van der Veer en Brinks is uw Volvo Penta Dealer

Van der Veer en Brinks staat voor u klaar als het over de Volvo Penta gaat. Wij zijn het Volvo Penta center van Noordoost Nederland. U kunt voor alle Volvo Penta motoren van 10 tot 900 pk, aandrijvingen, onderdelen, service, onderhoud, revisie, hermotorisering, schade expertise en Volvo Penta 24-uur action service bij ons terecht. Om u goed van dienst te kunnen zijn beschikken wij namelijk over speciale diagnose gereedschappen en wij hebben een groot aantal gecertificeerde monteurs in dienst om u te kunnen helpen bij ons of op locatie.

Uw dealer

U kunt als u problemen heeft direct terecht bij uw dealer. Of het nu gaat om een nieuwe schroef, het upgraden of uitbreiden van Uw EVC systeem, het programmeren van nieuwe software, uitlezen van foutcodes, het oplossen van storingen, hermotorisering, inbouwen van Volvo Penta QL accessoires, inbouw van motoren en aandrijvingen, het kan allemaal snel geregeld worden en wij staan voor u klaar. Daarom horen wij het graag als wij u bij kunnen staan of kunnen adviseren.

Aan boord

Uw dagen aan boord zijn de beste dagen van het jaar. Dit plezier laat u toch ook niet bederven? U heeft met Volvo Penta eersteklas producten en diensten die garant staan voor een probleemloos bezit van uw jacht en aandrijfsysteem. U heeft vanaf nu een vast aanspreekpunt voor uw hele aandrijfsysteem, dit geldt ook voor alle accessoires van Volvo Penta en QL. Wij helpen u hier graag mee dus u staat er niet alleen voor! Het is goed dat u weet dat u bij ons terecht kunt, want daardoor worden problemen geen zorgen, want deze worden door onze monteurs snel opgelost!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze monteurs staan altijd voor u klaar. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij dat graag van u. Daarvoor kunt u bellen naar +31 (0)38 – 3866869. U kunt ook altijd een fax sturen naar +31 (0)38 – 3866902. Mailt u liever? Dan kunt u e-mailen naar info@vanderveerenbrinks.com. Het enige wat wij van u vragen is blijf niet rondlopen met vragen, want wij helpen u graag met vragen over de Volvo Penta. Onze monteurs staan voor u klaar en zien ieder probleem als een nieuwe uitdaging als het over de Volvo Penta gaat!

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp