Onze krachten Een team vol power

Wie doet wat -ie leuk vindt, heeft meer plezier in zijn werk. Daarom treft u bij PWR Motoren net wat meer vakidioten dan elders. Omdat we al die fanatiekelingen in hun kracht zetten, beschikken we over een team vol power dat alle vermogens graag voor u aanwendt.

Andre - PWR Motoren

Andre Directeur

“De juiste poppetjes op de juiste plek zetten. Dat biedt me elke dag weer een uitdaging. Dat begint voor mij al met goed luisteren naar onze klanten. Wat is de vraag precies en hoe kan ik die met begrip voor de situatie en respect voor de persoon optimaal doorgronden? Als dat helder is, schakel ik de juiste specialisten in. Als het dan lukt om klanten blij te maken met een snelle en efficiënte aanpak, verschijnt er ook bij mij een glimlach op het gezicht.”

Mail Andre
Sigrid - PWR Motoren

Sigrid Administrateur

“De stille kracht achter de schermen; dat is mijn rol bij PWR Motoren. Waar onze engineers sleutelen aan motoren, werk ik liever met de cijfertjes en nummers van onze boekhouding en facturatie. Door alles tot in detail uit te zoeken en bij te houden, wil ik het onze klanten zo overzichtelijk mogelijk maken. Zo mag ik ook een onderdeel van ons bedrijf zijn dat de motor draaiende houdt.”

Mail Sigrid
Steven - PWR Motoren

Steven Technical Salesmanager

“Hermotorisering van plezierjachten, dat is toch wel mijn specialiteit. Elke keer weer geniet ik als ik een nieuwe motor mag inbouwen. Geen jacht is hetzelfde en dus verschilt de oplossing ook elke keer. Steeds weer het juiste advies aan de klant geven en in overleg de juiste keuzes maken, daar ga ik vol voor. Door die aanpak bouw ik een vertrouwensband op met klanten. Als die band ontstaat, geeft dat altijd weer een goed gevoel.”

Mail Steven
Eline - PWR Motoren

Eline Marketingmedewerkster

“Samen met de directie schrijf ik de sales- en marketingplannen. Het communicatiewerk dat daaruit voortkomt, pak ik op. Zo beheer ik de social mediakanalen en houd ik de website actueel. Waar nodig ondersteun ik bij het voorraadbeheer en afleveren van bestellingen. Ik geniet ervan om dan met klanten in gesprek te komen. Zo hoor ik hoe blij ze met ons zijn of waar we ons kunnen verbeteren. Dat neem ik dan weer mee in de plannen die ik schrijf.”

Mail Eline
Alja - PWR Motoren

Alja Parts & Logistics

“Het verwerken van orders en inkomende goederen, logistieke planning, particuliere verkoop in onze winkel en het aannemen van telefoontjes; ik heb een veelzijdige baan. Ik kan er erg van genieten als alle processen goed in elkaar overlopen. Van het bestellen van een product tot het installeren ervan in een boot of machine. Daar zet ik me dan ook vol energie voor in. Dat kan ik gelukkig doen in een gemoedelijk en nuchter team, waarin een warme, prettige familiesfeer heerst.”

Mail Alja
Geert - PWR Motoren

Geert Technician

“Ik groeide op in de autowereld en zit al sinds mijn 16e in de techniek. Daarnaast ben ik ook altijd op het water bezig geweest. We hebben een eigen familieboot. Ik vind het prachtig om te sleutelen. Dat vind ik ook zo mooi aan het werken bij PWR en mét Volvo Penta. Hier komen mijn passies samen. Ik ben op een plek waar ik mensen blij kan maken met het verwezenlijken van hun vaarvakantie. En waar ik zelf blij word, dankzij de warme sfeer.”

Mail Geert
Rinze - PWR Motoren

Rinze Technician

“Onderhoud, reparatie en storingsdiagnoses van motoren. Dat is kort samengevat mijn rol bij PWR. Ik houd van uitdagende projecten. Dat is ook de reden dat ik de overstap maakte van de autowereld naar schepen. Bij auto’s is veel gestandaardiseerd en computerwerk. Mijn werkzaamheden nu zijn veel uitdagender en gevarieerder. Ik heb echt een Volvo-hart en houd van sleutelen en zelf goede oplossingen bedenken. Bij PWR komt dat volledig tot zijn recht.”

Mail Rinze
Christian - PWR Motoren

Christian Technician

“Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of revisie: mijn missie is om onze klanten te ontzorgen. Wij nemen het technische deel uit handen, zodat zij zorgeloos kunnen varen. Daarbij vind ik de diversiteit in mijn werk heel mooi. Volvo is niet alleen een fantastisch product, maar ook heel breed. De ene dag werk ik op jachten, de andere dag aan generators, puinbrekers of voermengwagens. Met mijn passie voor Volvo zit ik bij PWR dus helemaal op de juiste plek.”

Mail Christian
Marijn - PWR Motoren

Marijn BBL-monteur

“Ik volg de opleiding tot Allround Medewerker Maritieme Techniek en werk & leer nu als BBL-monteur bij PWR. Ik voer bijvoorbeeld servicebeurten uit en help bij het in bedrijf of winterklaar maken van schepen. Dat bevalt erg goed. Ik haal er veel voldoening uit. Ik vind alles met motoren, snelheid én water namelijk hartstikke gaaf. Daarnaast is PWR een mooi bedrijf, dat alles goed heeft geregeld. Met gezellige mensen, die in zijn voor een grapje. Ik zie mijzelf hier wel werken na mijn opleiding.”

Mail Marijn

Wanneer PWR Motoren? Aankoop, onderhoud en onderdelen

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde Volvo Penta motor voor uw plezierjacht, off-road voertuig, generator of pompset? Dan is PWR Motoren uw adres! Ook voeren we alle mogelijke servicewerkzaamheden uit aan uw motor en leveren we alle losse onderdelen.

Bekijk alle diensten
  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp