Onze krachten Een team vol power

Wie doet wat -ie leuk vindt, heeft meer plezier in zijn werk. Daarom treft u bij PWR Motoren net wat meer vakidioten dan elders. Omdat we al die fanatiekelingen in hun kracht zetten, beschikken we over een team vol power dat alle vermogens graag voor u aanwendt.

Andre Koopmans - PWR Motoren

Andre Koopmans Directeur

“De juiste poppetjes op de juiste plek zetten. Dat biedt me elke dag weer een uitdaging. Dat begint voor mij al met goed luisteren naar onze klanten. Wat is de vraag precies en hoe kan ik die met begrip voor de situatie en respect voor de persoon optimaal doorgronden? Als dat helder is, schakel ik de juiste specialisten in. Als het dan lukt om klanten blij te maken met een snelle en efficiënte aanpak, verschijnt er ook bij mij een glimlach op het gezicht.”

Mail Andre
Roelof Krikke - PWR Motoren

Roelof Krikke Salesmanager

“De voorraad beheren, offertes maken, garantieclaims afwerken. Mijn werkzaamheden lopen nogal uiteen, maar hebben een gemene deler: ik sta altijd in direct contact met onze klanten. Hen ontzorgen, dat is wat mij voldoening geeft. Of het nou gaat om een moertje van 5 cent of een motor van duizenden euro’s maakt voor mij geen verschil. Iedereen krijgt van mij dezelfde behandeling: secuur, eerlijk en oprecht.”

Mail Roelof
Sigrid Slot-Hamberg - PWR Motoren

Sigrid Slot-Hamberg Administrateur

“De stille kracht achter de schermen; dat is mijn rol bij PWR Motoren. Waar onze engineers sleutelen aan motoren, werk ik liever met de cijfertjes en nummers van onze boekhouding en facturatie. Door alles tot in detail uit te zoeken en bij te houden, wil ik het onze klanten zo overzichtelijk mogelijk maken. Zo mag ik ook een onderdeel van ons bedrijf zijn dat de motor draaiende houdt.”

Mail Sigrid
Steven Waaijenberg - PWR Motoren

Steven Waaijenberg Technical Salesmanager

“Hermotorisering van plezierjachten, dat is toch wel mijn specialiteit. Elke keer weer geniet ik als ik een nieuwe motor mag inbouwen. Geen jacht is hetzelfde en dus verschilt de oplossing ook elke keer. Steeds weer het juiste advies aan de klant geven en in overleg de juiste keuzes maken, daar ga ik vol voor. Door die aanpak bouw ik een vertrouwensband op met klanten. Als die band ontstaat, geeft dat altijd weer een goed gevoel.”

Mail Steven
Wouter Vruggink - PWR Motoren

Wouter Vruggink Engineer

“Mijn collega’s noemen mij altijd de troubleshooter. Zodra een klant belt met een storing, spring ik meteen mijn bus in om hem weer zorgeloos vaarplezier te bezorgen. Waar of wanneer dan ook! Telkens weer de juiste diagnose stellen, de juiste oplossing bedenken en uitvoeren; dat blijft uitdagend. Zoals het ook elke keer weer een geluksmomentje is om de klant weg te zien varen, voor ik zelf weer in de bus stap.”

Mail Wouter
Eline Koopmans - PWR Motoren

Eline Koopmans Marketingmedewerkster

“Samen met de directie schrijf ik de sales- en marketingplannen. Het communicatiewerk dat daaruit voortkomt, pak ik op. Zo beheer ik de social mediakanalen en houd ik de website actueel. Waar nodig ondersteun ik bij het voorraadbeheer en afleveren van bestellingen. Ik geniet ervan om dan met klanten in gesprek te komen. Zo hoor ik hoe blij ze met ons zijn of waar we ons kunnen verbeteren. Dat neem ik dan weer mee in de plannen die ik schrijf.”

Mail Eline
Terug naar waarom PWR

Wanneer PWR Motoren? Aankoop, onderhoud en onderdelen

Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde Volvo Penta motor voor uw plezierjacht, off-road voertuig, generator of pompset? Dan is PWR Motoren uw adres! Ook voeren we alle mogelijke servicewerkzaamheden uit aan uw motor en leveren we alle losse onderdelen.

Bekijk alle diensten
  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp