Volvo Penta Zwolle

Motorisch technisch specialist in Zwolle

Bij Van der Veer en Brinks bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een motorisch technisch specialist in Zwolle. Wij zijn een gecertificeerd Volvo Penta Center en bij ons zijn alle onderdelen, motoren en systemen van Volvo Penta verkrijgbaar. Het kan daarbij gaan om onderhoud, reparatie, deskundig advies, motorkeuringen, revisie, schade expertise, Volvo Penta cursus op afspraak enz. Wij zien uw aanvraag in Zwolle als een uitdaging en zorgen er voor dat deze met beide handen wordt aangenomen. Of dat het nu gaat over Volvo Penta onderdelen of over scheepsmotoren, wij zijn uw Volvo Penta dealer en denken graag met u mee.

Onderhoud en dieselbacterie

Als er onderhoud nodig is aan uw Volvo Penta motor, dan verzorgen wij dat graag voor u. Ook als er wat gaande is met de diesel of u denkt dat er een bacterie aanwezig is, dan kunnen wij dat probleem voor u oplossen. Onze monteurs bekijken de situatie en zullen dan meteen actie ondernemen. Het is namelijk belangrijk dat u zorgeloos het water op kunt en kunt genieten. Daarom kunt u nu contact met ons opnemen, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn in Zwolle en regio.

Motorisch technisch specialist in Zwolle

Bij PWR motoren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een motorisch technisch specialist in Zwolle. Wij zijn een gecertificeerd Volvo Penta Center en bij ons zijn alle onderdelen, motoren en systemen van Volvo Penta verkrijgbaar. Het kan daarbij gaan om onderhoud, reparatie, deskundig advies, motorkeuringen, revisie, schade expertise, Volvo Penta cursus op afspraak enz. Wij zien uw aanvraag in Zwolle als een uitdaging en zorgen er voor dat deze met beide handen wordt aangenomen. Of dat het nu gaat over Volvo Penta onderdelen of over scheepsmotoren, wij zijn uw Volvo Penta dealer en denken graag met u mee.

Scheepsdiesel en saildrive

Het kan zijn dat u vragen heeft over de juiste scheepsdiesel, maar waar kunt u dan terecht met uw vragen? Inderdaad bij onze monteurs. Wij kunnen u meteen van dienst zijn en met u meedenken. Uw probleem wordt namelijk ook ons probleem als u dit met ons deelt. Wij zien het als een uitdaging en lossen problemen graag voor u op.

Wilt u meer weten?

Bij ons kunt u terecht voor onze servicedienst en dan kunnen wij op locatie aan uw jacht werken. Wilt u meer weten over onze medewerkers en hoe zij u in Zwolle kunnen helpen? Dan kunt u bellen kan naar +31 (0)38 – 3866869. Mailt u liever? Dan kunt u e-mailen naar info@pwrmotoren.com. Wij horen het graag als wij u van dienst kunnen zijn en denken ook graag met u mee!

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp