Volvo Penta Emmeloord

Motorisch technisch specialist in Emmeloord

Bent u op zoek naar een motorisch technisch specialist in Emmeloord? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want u heeft PWR motoren gevonden. Wij zijn een gecertificeerd Volvo Penta Center en u kunt bij ons terecht voor alle onderdelen, motoren en systemen van Volvo Penta. Bij ons kunt u denken aan onderhoud, reparatie, deskundig advies, motorkeuringen, revisie, schade expertise of Volvo Penta cursus op afspraak. Het kan bij ons allemaal en wat u ook wilt, iedere aanvraag zien wij als een uitdaging in Emmeloord. Ook voor vragen over saildrive kunt u bij ons terecht in Zwartsluis.

Scheepsmotoren en scheepsdiesel

Als u een jacht heeft en graag het water op gaat, dan is het belangrijk dat alles goed werkt. Onze monteurs lopen daarom graag alles een keer voor u na, zodat u zorgeloos het water op kunt gaan. Het beste kunt u nu uw vragen aan ons stellen of alles een keer na laten kijken. Als er dan een probleem is, dan is dat voor onze monteurs een uitdaging die zij graag aangaan.

Dieselbacterie

Het kan zijn dat de diesel niet is zoals u gewend bent. Dan is het goed dat u na laat kijken of dat er sprake is van een dieselbacterie. Wij kunnen u dan in Zwartsluis van dienst zijn of bij u op locatie. Het gaat er om dat het probleem snel verholpen wordt en daar dragen onze monteurs graag hun steentje aan bij. Twijfel? Contact opnemen met onze monteurs in Zwartsluis is dan de beste optie.

Wilt u een afspraak maken of meer weten?

Het kan zijn dat het lezen van dit bericht uw interesse heeft gewekt en dat u graag meer wilt weten over onze werkzaamheden en diensten die wij u kunnen bieden. Daarvoor kunt u nu contact opnemen met onze medewerkers in Zwartsluis. U kunt bellen naar +31 (0)38 – 3866869. Mailt u liever? Dan kunt u e-mailen naar info@pwrmotoren.com. Wij horen het graag waar wij u van dienst mee mogen zijn, zodat u weer verder kunt met alle Volvo Penta onderdelen die u hier worden aangeboden door uw Volvo Penta dealer.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp