​Bestel nu eenvoudig uw onderdelen via WhatsApp

Wilt u snel en eenvoudig onderdelen bij ons bestellen? Dat kan nu ook via WhatsApp, op nummer 06-29220216. Na uw bestelling houden we u op de hoogte van de voortgang.

Bestel op uw telefoon

Bezoekt u onze site op uw telefoon? Klik dan rechtsboven de drie streepjes aan. In het menu vindt u vervolgens het kopje ‘Onderdelen bestellen’ (met het logo van WhatsApp). Wanneer u dit aanklikt, opent automatisch een chat in WhatsApp. Daarin kunt u ons de gewenste onderdelen doorgeven.

Of voeg meteen het telefoonnummer 06-29220216 toe aan uw contacten. U kunt dan meteen een chat met ons starten in WhatsApp.

Bestel op uw computer/laptop

Bekijkt u onze site op uw computer/laptop? In het menu bovenaan vindt u het kopje ‘Onderdelen bestellen’ (met het logo van WhatsApp). Wanneer u dit aanklikt, opent WhatsApp Web en kunt in een gesprek met ons starten.

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

  Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

  ​Verwelkom het voorjaar met open armen en een goed onderhouden boot. Als het voorjaar aanbreekt is het tijd om je boot te voorzien van de beste onderdelen en service. Profiteer in de maand mei van 20% korting op alle Volvo Penta onderhoudsdelen!

  Vacature: Allround monteur

  Vacature: Allround monteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp