Vacature: Servicemonteur (Industrie)

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Servicemonteur (Industrie).

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur bij PWR Motoren ben je voornamelijk werkzaam in de buitendienst. Daar lokaliseer en verhelp jij storingen aan industriemotoren van Volvo Penta. Je begeleidt, ondersteunt en adviseert voornamelijk bedrijfsmatige klanten (werven en OEM’s.) Voor hen stel je nieuwe installaties in bedrijf.

Wat kun jij?

Jij hebt het vermogen om onze klanten volledig te ontzorgen met allesomvattende motorische- en aandrijfoplossingen. En de drive om hiervoor alle benodigde service te verlenen. Waar nodig kun je collega’s helpen, die klanten optimaal laten presteren met hun off-road werkvoertuig, generator of pompset.

Wat heb jij?

 • Een opleiding MTS+ niveau
 • Een specialisatie in verbrandingsmotoren
 • Ervaring met dieselmotoren
 • Kennis van elektronica en CAN-bus communicatie
 • Een klantvriendelijke instelling
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheden
 • Mogelijkheden voor incidentele inzetbaarheid in het buitenland

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een sfeervol team en boeiend bedrijf, dat een technisch hoogstaand en sterk innovatief merk vertegenwoordigt. Onze diverse toepassingen maken je werk afwisselend en veelzijdig. En bieden je de mogelijkheid om je vakkennis verder uit te breiden. In de praktijk en met gespecialiseerde Volvo Penta-trainingen.


Meer weten over PWR Motoren?

Ontdek alles over ons passionele vakmanschap, kwalitatieve vakmanschap en vertrouwde samenwerking. Ga naar Waarom PWR?

Interesse?

Stuur dan voor 1 februari jouw motivatie en cv naar André Koopmans, andre@pwrmotoren.com. We maken graag kennis met je!

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

  Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

  ​Verwelkom het voorjaar met open armen en een goed onderhouden boot. Als het voorjaar aanbreekt is het tijd om je boot te voorzien van de beste onderdelen en service. Profiteer in de maand mei van 20% korting op alle Volvo Penta onderhoudsdelen!

  Vacature: Allround monteur

  Vacature: Allround monteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp