Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

​Verwelkom het voorjaar met open armen en een goed onderhouden boot. Als het voorjaar aanbreekt is het tijd om je boot te voorzien van de beste onderdelen en service. Profiteer in de maand mei van 20% korting op alle Volvo Penta onderhoudsdelen!

Ga naar onze website www.pwrmotoren.com, ontdek onze uitgebreide selectie van Volvo Penta onderhoudsdelen in de webshop en voeg ze toe aan je winkelmandje. Gebruik bij het afrekenen de code “SPRING2024” voor 20% kortring! En betalen? Dat kan gemakkelijk en veilig via iDEAL.

Actie is geldig t/m 31 mei 2024.

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Vacature: Allround monteur

  Vacature: Allround monteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

  Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

  Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Inbedrijfstellingsmonteur voor onze bedrijfstak Marine.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp