Vacature: Allround monteur

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

Wat ga je doen?

Als Allround Monteur bij PWR Motoren ben je voornamelijk werkzaam in de buiten- en binnendienst. Daar lokaliseer en verhelp jij motorische- en aandrijfstoringen aan plezierjachten, off-road voertuigen, generatoren of pompsets. Ook begeleid, ondersteun en adviseer je zowel particulieren als bedrijfsmatige klanten (werven en OEM’s), voer je service uit en stel je nieuwe installaties in bedrijf. Kortom, sleutelwerk voor ons bedrijf.

Wat kun jij?

Jij hebt het vermogen om onze klanten volledig te ontzorgen met allesomvattende motorische- en aandrijfoplossingen. En de drive om al je kracht te bundelen, zodat mensen zorgeloos kunnen varen met hun plezierjacht of optimaal kunnen presteren met off-road voertuig, generator of pompset.

Wat heb jij?

 • Een opleiding MTS+ niveau
 • Een specialisatie in verbrandingsmotoren
 • Ervaring met dieselmotoren
 • Kennis van elektronica en CAN-bus communicatie
 • Een klantvriendelijke instelling
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheden
 • Mogelijkheden voor incidentele inzetbaarheid in het buitenland

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een sfeervol team en b(l)oeiend bedrijf, dat een technisch hoogstaand en sterk innovatief merk vertegenwoordigt. Onze diverse toepassingen maken je werk afwisselend en veelzijdig. En bieden je de mogelijkheid om je vakkennis verder uit te breiden. In de praktijk en met gespecialiseerde Volvo Penta-trainingen.


Meer weten over PWR Motoren?

Meer ontdekken over onze passionele kennis, kwalitatieve vakmanschap en vertrouwde samenwerking. Maak een afspraak en kom voor een kennismaking langs bij ons bedrijf in Zwartsluis. Jezelf alvast inlezen? Ga naar Waarom PWR?

Interesse?

Stuur dan voor 31 juli jouw motivatie en cv naar André Koopmans, andre@pwrmotoren.com. We maken graag kennis met je!

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

  Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Inbedrijfstellingsmonteur voor onze bedrijfstak Marine.

  ​Bestel nu eenvoudig uw onderdelen via WhatsApp

  ​Bestel nu eenvoudig uw onderdelen via WhatsApp

  Wilt u snel en eenvoudig onderdelen bij ons bestellen? Dat kan nu ook via WhatsApp, op nummer 06-29220216. Na uw bestelling houden we u op de hoogte van de voortgang.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp