Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Inbedrijfstellingsmonteur voor onze bedrijfstak Marine.

Wat ga je doen?

Als Inbedrijfstellingsmonteur werk je in de buitendienst. Op de werven van jachtbouwers ben jij dé specialist rond het inbedrijfstellingsproces van onze Volvo Penta motoren. Je begeleidt de installatie, sleutelt mee waar nodig en voert inbouwcontroles uit. Ook stuur je de opstartfase en het proefdraaien aan, waarbij je eventuele storingen meteen verhelpt. Is de klant tevreden? Dan rond jij je werkzaamheden af met het papierwerk rond garantie en motorregistratie. Kortom, jij houdt ons in bedrijf bij jachtbouwers.

Wat kun jij?

Jij hebt het vermogen om jachtbouwers met je kennis, kunde en ervaring volledig te ontzorgen rond het inbedrijfstellingproces van allesomvattende motorische- en aandrijfoplossingen. En de drive om al je kracht te bundelen, zodat de klanten van onze klant zorgeloos kunnen varen met hun gloednieuwe, gehermotoriseerde of gereviseerde plezierjacht.

Wat heb jij?

 • Een opleiding MTS+ niveau
 • Een specialisatie in verbrandingsmotoren
 • Ervaring met dieselmotoren
 • Kennis van elektronica en CAN-bus communicatie
 • Een klantvriendelijke instelling
 • Nederlandse en Engelse taalvaardigheden
 • Mogelijkheden voor incidentele inzetbaarheid in het buitenland
 • Kennis van Microsoft Office (met name Word en Excel)
 • Oplossingsgerichtheid

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een sfeervol team en b(l)oeiend bedrijf, dat een technisch hoogstaand en sterk innovatief merk vertegenwoordigt. Onze diverse toepassingen maken je werk afwisselend en veelzijdig. En bieden je de mogelijkheid om je vakkennis verder uit te breiden. In de praktijk en met gespecialiseerde Volvo Penta-trainingen.


Meer weten over PWR Motoren?

Meer ontdekken over onze passionele kennis, kwalitatieve vakmanschap en vertrouwde samenwerking. Maak een afspraak en kom voor een kennismaking langs bij ons bedrijf in Zwartsluis. Jezelf alvast inlezen? Ga naar Waarom PWR?

Interesse?

Stuur dan voor 31 juli jouw motivatie en cv naar André Koopmans, andre@pwrmotoren.com. We maken graag kennis met je!

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Vacature: Allround monteur

  Vacature: Allround monteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

  ​Bestel nu eenvoudig uw onderdelen via WhatsApp

  ​Bestel nu eenvoudig uw onderdelen via WhatsApp

  Wilt u snel en eenvoudig onderdelen bij ons bestellen? Dat kan nu ook via WhatsApp, op nummer 06-29220216. Na uw bestelling houden we u op de hoogte van de voortgang.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp