Vacature: Logistiek medewerker

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter versterking van ons team een Logistiek medewerker.

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ga jij een organiserende functie bekleden om onze stroom aan inkomende en uitgaande goederen te beheersen. Je zorgt dat het gehele proces van bestelling, levering, opslag, verzending en retouren gestroomlijnd verloopt. Met als resultaat dat ons administratieve softwareprogramma, ons magazijn en onze webshop op orde zijn.

Bijbehorende taken:
- Voorraad fysieke winkel bijhouden
- Verkoop van onderdelen aan balie
- Claims van onderdelen verwerken
- Telefoon over onderdelen afhandelen
- Uitzoekwerk rond onderdelen verrichten
- Werk voor monteurs voorbereiden

Wat heb jij?

 • Een opleiding MBO 1,2,3
 • Ervaring in een vergelijkbare rol
 • Inzicht in techniek
 • Passie voor technische onderdelen
 • Vaardigheid om ICT-gericht te werken
 • Kennis van administratieve software
 • Klantvriendelijkheid als tweede natuur

Pre's:
- Beheersing van Engelse en Duitse taal
- Beschikking over heftruckrijbewijs
- Vaker gewerkt met Volvo motoren

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een jong team en boeiend bedrijf, dat een technisch hoogstaand en sterk innovatief merk vertegenwoordigt. Onze diverse toepassingen maken je werk afwisselend en veelzijdig. En bieden je de mogelijkheid om je vakkennis verder uit te breiden. In de praktijk en met gespecialiseerde Volvo Penta-producttrainingen.

En verder:
- Marktconform salaris
- Uitstekende secundaire voorwaarden (CAO Kleinmetaal)
- Fijne werksfeer

Wie zijn wij?

Bij PWR vormen we een team vol power, dat over alle benodigde vermogens beschikt. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen varen met hun plezierjacht, optimaal kunnen presteren met hun off-road werkvoertuig, betrouwbare stroom op kunnen wekken met hun generator en vol vermogen kunnen leveren met hun pompset.

Meer weten?
Ga naar Waarom PWR?

Interesse?

Stuur dan voor 24 december jouw motivatie en cv naar André Koopmans, andre@pwrmotoren.com. We maken graag kennis met je!

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Vacature: Allround monteur

  Vacature: Allround monteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

  Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

  Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Inbedrijfstellingsmonteur voor onze bedrijfstak Marine.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
PWR Motoren

Meer weten?

Bel ons: 038 - 386 68 69
Mail ons: info@pwrmotoren.com
Bezoek ons: Zomerdijk 84
8064 XG Zwartsluis

Aangepaste openingstijden:
Vrijdag 22 december: 08.00 – 15.00 uur
Maandag 25 december
tot en met 1 januari: gesloten

Vul ons contactformulier in
Onderdelen bestellen
Meer contactgegevens
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp