Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks gaat verder als PWR Motoren

Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks uit Zwartsluis gaat verder onder een nieuwe naam: PWR Motoren. De keuze voor de naamsverandering en een nieuwe uitstraling past bij de transformatie die de aanbieder van allesomvattende vermogens- en aandrijvingsoplossingen voor plezierjachten het afgelopen half jaar heeft doorgemaakt.

Eind vorig jaar stopte Volvo Penta-specialist Sven Arendsen met zijn bedrijf Arendsen Motoren BV uit Doetinchem. Hij trad in dienst bij Van der Veer & Brinks en bracht zijn specialisme om off-road werkvoertuigen, generatoren en pompsets te motoriseren mee. “Dankzij die krachtenbundeling is zowel ons klantenbestand als onze dienstverlening fors uitgebreid. En mogen we ons nu naast Volvo Penta Center voor marine ook officieel Volvo Penta Dealer voor industrie noemen”, vertelt PWR Motoren-directeur André Koopmans.

Een team vol power

Het afgelopen half jaar nam Koopmans de tijd om de samensmelting tussen de dienstverlening van Arendsen Motoren BV en Van der Veer & Brinks te stroomlijnen. “Het is heel inspirerend om te zien waar het bundelen van krachten toe leidt. Om in onze terminologie te blijven: we beschikken nu over een team vol power, dat over alle benodigde vermogens beschikt. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen varen met hun plezierjacht, optimaal kunnen presteren met hun off-road werkvoertuig, betrouwbare stroom op kunnen wekken met hun generator en vol vermogen kunnen leveren met hun pompset.”

Volvo Penta-totaalspecialist

Om tot die eindresultaten te komen, beschikt PWR Motoren over een totaalpakket aan diensten. De Volvo Penta-specialist levert en reviseert alle Volvo Penta motoren van 12 tot 900 PK en verzorgt alle servicewerkzaamheden aan deze motoren. Van inbouw tot schadeherstel en van onderdeelvervanging tot het oplossen van storingen. “Nu PWR Motoren organisatorisch staat als een huis is het tijd om naar buiten te treden met onze nieuwe naam, huisstijl en website. Met hulp van marketing- en communicatiebureau Active Creations waren we daar achter de schermen ook al een tijdje mee bezig.”

De nieuwe naam en uitstraling staan daarmee symbool voor de vernieuwingsslag die PWR Motoren heeft gemaakt. “Maar”, stelt Koopmans. “We mogen qua uiterlijk dan veranderd zijn, van binnen blijven we gewoon hetzelfde. Met een vleugje humor, passie, vakmanschap en vertrouwen blijven we onze klanten ontzorgen met allesomvattende vermogens- en aandrijvingsoplossingen.”

Watts up? Meer nieuws & tips

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

  Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

  Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

  ​Verwelkom het voorjaar met open armen en een goed onderhouden boot. Als het voorjaar aanbreekt is het tijd om je boot te voorzien van de beste onderdelen en service. Profiteer in de maand mei van 20% korting op alle Volvo Penta onderhoudsdelen!

  Vacature: Allround monteur

  Vacature: Allround monteur

  PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

 • De beste service
 • De hoogste kwaliteit
 • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp