Nieuws & tips Watts up?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

Vacature: Servicemonteur (Marine)

Vacature: Servicemonteur (Marine)

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Servicemonteur (Marine).

Vacature: Servicemonteur (Industrie)

Vacature: Servicemonteur (Industrie)

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Servicemonteur (Industrie).

Vacature: Logistiek medewerker

Vacature: Logistiek medewerker

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter versterking van ons team een Logistiek medewerker.

Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks gaat verder als PWR Motoren

Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks gaat verder als PWR Motoren

Volvo Penta Center Van der Veer & Brinks uit Zwartsluis gaat verder onder een nieuwe naam: PWR Motoren. De keuze voor de naamsverandering en een nieuwe uitstraling past bij de transformatie die de aanbieder van allesomvattende vermogens- en aandrijvingsoplossingen voor plezierjachten het afgelopen half jaar heeft doorgemaakt.

Voorkom motorschade door Diesel bacterievervuiling

Voorkom motorschade door Diesel bacterievervuiling

De meeste motorproblemen beginnen bij de brandstof en het brandstofsysteem. Steeds meer komen we bacterie-sludge vorming, vuil en water (condens) tegen, in dieseltanks, leidingen, brandstoffilters en brandstofsystemen. Deze vervuiling verstopt op den duur het brandstoffilter en beschadigt verstuivers, injectoren en brandstofpompen.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
PWR Motoren

Meer weten?

Bel ons: 038 - 386 68 69
Mail ons: info@pwrmotoren.com
Bezoek ons: Zomerdijk 84
8064 XG Zwartsluis
Vul ons contactformulier in
Meer contactgegevens
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts