Nieuws & tips Watts up?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de handigste tips over onze Volvo Penta motoren. Zo ontdekt u welke plezierjachten, off-road voertuigen en industriële machines wij momenteel in beweging brengen. En hoe u de kracht van onze motoren optimaal benut.

Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

Korting op Volvo Penta onderhoudsdelen

​Verwelkom het voorjaar met open armen en een goed onderhouden boot. Als het voorjaar aanbreekt is het tijd om je boot te voorzien van de beste onderdelen en service. Profiteer in de maand mei van 20% korting op alle Volvo Penta onderhoudsdelen!

Vacature: Allround monteur

Vacature: Allround monteur

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een allround monteur voor onze bedrijfstakken Marine, Off-road en Power generation.

Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

Vacature: Inbedrijfstellingsmonteur

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Inbedrijfstellingsmonteur voor onze bedrijfstak Marine.

​Bestel nu eenvoudig uw onderdelen via WhatsApp

​Bestel nu eenvoudig uw onderdelen via WhatsApp

Wilt u snel en eenvoudig onderdelen bij ons bestellen? Dat kan nu ook via WhatsApp, op nummer 06-29220216. Na uw bestelling houden we u op de hoogte van de voortgang.

Vacature: Servicemonteur (Marine)

Vacature: Servicemonteur (Marine)

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Servicemonteur (Marine).

Vacature: Servicemonteur (Industrie)

Vacature: Servicemonteur (Industrie)

PWR Motoren is een erkend Volvo Penta Center voor marine en officiële Volvo Penta Dealer voor off-road en power generation. Steeds meer klanten ontdekken dat vermogen onze kracht is. Daardoor zijn we volop in ontwikkeling en zoeken we ter uitbreiding van ons team een Servicemonteur (Industrie).

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit
  • Het volste vertrouwen
arrow left arrow right facebook-circle linkedin-circle motor-kopen servicewerk spareparts whatsapp